IDéPLAN

Het intelligente online plansysteem

Deze zelfstandige online planningtool is niet verplicht verbonden aan een DMS software systeem en beschikbaar voor iedereen die een planmodule zoekt.
Dit cloud based plansyteem is gebruiksvriendelijk en eenvoudig te implementeren.

Online afspraak

Via de website van het autobedrijf een app op tablet of mobiel is het nu mogelijk 24/7 een afspraak maken.

Nieuw: een voorstel voor de uit te voeren werkzaamheden op basis van tijd, km-stand of overige meldingen.

Afspraak bevestiging

Klant
De klant krijgt inzicht in de agenda van het autobedrijf en kan zo een afspraak plannen. Per e-mail komt dit voorstel voor de afspraak bij het bedrijf binnen en zal meteen in behandeling worden genomen. De klant zal vervolgens via e-mail of online op de hoogte gehouden worden van deze afspraak.

Receptie
Op de dag van afspraak kan de klant persoonlijk welkom geheten worden bij de (werkplaats) receptie.

IDéPLAN intelligente planning

Als bedrijf wenst u uw agenda zo slim mogelijk in te vullen, rekening houdend met de wensen van de klant en de efficiëntie van de werkplaats.

Receptieplanning
Hier worden de klantenafspraken met alle werkzaamheden binnen het bedrijf gecombineerd. Het online planbord laat alles nauwkeurig zien voor meerdere dagen tegelijk. Van beschikbaarheid in de werkplaats en vervangend vervoer tot extern werk.

Werkplaatsplanning
Dit is het online plangedeelte voor de interne werking van de monteurs in de werkplaats. Hier worden de opdrachten op uurbasis toegewezen in complete transparantie met de receptieplanning.

Capaciteitsplanning
Door constante monitoring van de werkplaatsbezetting kan zowel op korte als lange termijn de efficiëntie geoptimaliseerd worden.

Werkplaats
Als de monteur aan de slag gaat is het correct opvolgen van de instructies op de werkorder cruciaal voor het verdere verloop.

Vervangend vervoer
In dit intelligente plansysteem zal ook zichtbaar zijn of de klant blijft wachten tot de auto klaar is of dat er juist een vervangende auto klaar moet staan.

Meer weten?
Meer weten over de planningsmodule IDéPLAN? Neem contact met ons op en wij geven u graag vrijblijvend een presentatie.

Waarom IdégoIT?

  1. Innovatief
  2. Praktisch
  3. Probleemoplossend
  4. Persoonlijk